Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Τζένιφερ Λόπεζ Μπεν Άφλεκ

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ μονοπώλησε το ενδιαφέρον των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης και χαρακτηρίστηκε ως ο γάμος της χρονιάς.

Πολλοί έκαναν λόγο για ένα τρισευτυχισμένο ζευγάρι, που κατάφερε 20 χρόνια μετά να ζήσει τον έρωτα και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Όπως φαίνεται όμως, το παραμύθι τους δεν έχει τελικά happy end, καθώς διαρρέουν περίεργες πληροφορίες από φίλους του Άφλεκ που λένε ότι πλέον ο ηθοποιός είναι δυστυχισμένος.

Η Λόπεζ, ισχυρίζονται, ότι τον ελέγχει απόλυτα και παράλληλα τονίζουν ότι είναι «μαριονέτα» της, κάτι που έχει αρχίσει να επηρεάζει την ψυχική υγεία του.

Η ίδια φέρεται να επεμβαίνει ακόμα και στο τι θα φορέσει, ενώ αποφάσισε μόνη της να «ξεφορτωθεί» τη συλλογή του από μοτοσικλέτες αλλά και να τον αναγκάσει να σταματήσει δια παντός το κάπνισμα καθώς «η μυρωδιά του τσιγάρου στο σπίτι είναι παντού».

Σύμφωνα με το Radar Online, o ηθοποιός απαθανατίστηκε τις τελευταίες ημέρες σε έξοδό του να μην φορά τη βέρα του.

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν», λένε χαρακτηριστικά οικογένεια και φίλοι του.

Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα διαζυγίου, επειδή ο ηθοποιός πίνει και καπνίζει, τη στιγμή που η Λόπεζ έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ ζωής, αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος έντασης μεταξύ του ζευγαριού…

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα διαζυγίου, επειδή ο καθένας έχει ένα τελείως διαφορετικό στυλ ζωής.

Οι κοινές τους εμφανίσεις πάντως από τότε που παντρεύτηκαν είναι σπάνιες και τα λόγια των συγγενών του Άφλεκ δίνουν έδαφος στα ρεπορτάζ που τον θέλουν να αναπολεί τα εργένικα χρόνια του.

Πηγή: In.gr