Τηλεόραση Ραδιόφωνο
menegaki

Για τις ομοιότητες που έχουν μερικά παιδιά της ελληνικής σόουμπιζ με τους γονείς του συζήτησε η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της, στη σημερινή εκπομπή.

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε με την Καίτη Γαρμπή το περασμένο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια του «Ελένη» αποκάλυψε on air ότι της ζήτησε… συγγνώμη που τόσα χρόνια επέμενε ότι ο γιος της έμοιαζε περισσότερο με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, κάτι που κατέληξε πως δεν ισχύει. Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και την ομοιότητα που έχει με τον πατέρα του και πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε "πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;" και της απαντούσα "βλέπεις με τα ίδια μάτια;". Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι "Λάτσιος" και τους απαντούσα "είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη"; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι "βλέπω τα χείλη της Ελένης", "βλέπω το σουλούπι του Γιάννη". Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».