Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λαρνακα

Σοκ προκαλεί το βίντεο όπου καταγράφεται η προχθεσινή απόπειρα φόνου στη Λάρνακα. 


Όπως φαίνεται από τα πλάνα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης δύο πολίτες που τσάκωσαν τους υπόπτους να επιχειρούν να κλέψουν καταλύτες από οχήματα, τρέχουν να τους σταματήσουν. Εκείνη τη στιγμή οι επίδοξοι ληστές γίνονται οιωνεί δολοφόνοι. 


Βάζουν την όπισθεν και σανιδόντας το γκάζι το όχημα που οδηγούν αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. 


Από τύχη ο ένας εκ των δύο πολιτών που τους εντόπισε, δεν χτυπήθηκε από το όχημα, ωστόσο ο δεύτερος πολίτης, παρασύρεται βίαια και για κάποια μέτρα μάλιστα. 
Ο συγκεκριμένος πολίτης, 34 ετών, τραυματίστηκε στο πρόσωπο, στο θώρακα και στο χέρι και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με διάφορα κατάγματα και θλαστικά τραύματα σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. 


Οι δύο ύποπτοι παραμένουν ωστόσο άφαντοι. Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για τους Χρίστο Γεωργίου, τριάντα-έξι χρόνων, από τη Λάρνακα, και τον Ivanov Ivaylo Slavchev από Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Λάρνακας, επίσης 36χρόνων, και οι δύο γνωστοί στις διωκτικές αρχές. Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου, απερίσκεπτων και αμελών πράξεων, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. 


Το όχημα που οδηγούσαν οι δράστες έχει εντοπιστεί από την αστυνομία, η οποία διερευνώντας την υπόθεση διαπίστωσε ότι ανήκει σε τρίτο πρόσωπο. Οι δύο καταζητούμενοι πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα στη Λάρνακα, και αφού χτύπησαν τους δύο πολίτες που τους καταδίωξαν, και εγκατέλειψαν τη σκηνή. Οι πολίτες ήταν θαμώνες παρακείμενου εστιατορίου, δίπλα από το οποίο ήταν σταθμευμένο το όχημα, τον καταλύτη του οποίου επιχειρούσαν να κλέψουν οι καταζητούμενοι.