Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Άστυνομια-παφος

Εξιτήριο πήραν τα μέλη τη Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών από το Νοσοκομείο Πάφου μετά την επίθεση που δέχτηκαν από πέντε πρόσωπα έξω από τα Επαρχιακά Γραφεία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στην Πάφο το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.   

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τον επί καθήκοντι ιατρό, τα μέλη της Αστυνομίας έφεραν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη πέντε προσώπων για υπόθεση επίθεσης, παρεμπόδισης των οργάνων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους, δημόσια εξύβριση, απειλή και αντίσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης πέντε πρόσωπα, από 15 μέχρι 51 ετών, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους οικογενειακά μετέβησαν στα Επαρχιακά Γραφεία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στην Πάφο με σκοπό να υποβάλουν κάποια γραπτή αίτηση.

Τους επεξηγήθηκε ότι οι υπηρεσίες αυτές γίνονται μόνο κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού, πράγμα που δεν αποδέχθηκαν, προκάλεσαν ανησυχία και στην συνέχεια φέρεται να επιτέθηκαν σε βάρος των επί καθήκοντι αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη.

Ως αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί έφεραν ελαφριές σωματικές βλάβες, αναφέρει η Αστυνομία. Επίσης προκλήθηκαν ζημιές σε ατομική περιουσία δύο εκ των αστυνομικών.

Τα πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τελούν υπό κράτηση.