Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ιωαννα-τουνη

Την ονομαστική του γιορτή είχε χθες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, του ευχήθηκε με μία κοινή τος φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η instagrammer, η οποία θα φέρει στον κόσμο το πρώτου τους επέλεξε να ανεβάσει μέσα από το προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία τους στην οποία στέκονται μπροστά από έναν καθρέφτη.

Οι δυο τους βρίσκονται στο μπάνιο και φορούν μπουρνούζι και πετσέτες. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Χρόνια πολλά στον πιο ΚΟΥΚΛΟ ΑΝΤΡΑ του κόσμου, που μου κάνει κάθε μέρα την ζωή πατίνι. Σ’αγαπώ βάσανο @dimitris_alexandrou (+θα πάθω εγκεφαλικό αν ο γιος μας γίνει σαν εσένα).

τουνη

Δείτε την ανάρτησή της

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγο καιρό και ξανά μέσω Instagram επισημοποίησαν ότι πρόκειται να παντρευτούν. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Βενετία, όπου και έγινε η πρόταση γάμου. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «ΝΑΙ» και πιο κάτω «Συγγνώμη είμαι δεσμευμένη», προσθέτοντας εικονίδια μίας καρδιάς και ένα δαχτυλίδι.

τουνη

Μιλώντας για την Ιωάννα Τούνη και το μωρό που περιμένουν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά».

«Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν» σχολίασε.