Τηλεόραση Ραδιόφωνο
12

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες συλλήψεις.

Η νέα κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται να ανοίξει νέο κύκλο συλλήψεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται τουλάχιστον επτά νέα εντάλματα σύλληψης για άντρες που βίασαν την 12χρονη και οι οποίοι αναμένεται να αναγνωριστούν από την ίδια. Ανάμεσά τους και κάποιοι από εκείνους που προσήλθαν οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ δηλώνοντας ότι απλά συνομίλησαν με την 12χρονη ενώ από τα στοιχεία διαπιστώνεται ότι έλεγαν ψέματα και ότι συναντήθηκαν με το παιδί. Πρόκειται για 2-3 άτομα ανάμεσα στους 12 πλέον που έχουν πάει μόνοι τους στη ΓΑΔΑ.

Η ανακρίτρια περιμένει να ολοκληρωθεί η έρευνα απο την Αστυνομία και την πλήρη συλλογή των διαθέσιμων στοιχείων, ώστε να καλέσει για συμπληρωματική κατάθεση την 12χρονη, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου.

Η ανήλικη θα κληθεί να αναγνωρίσει πρόσωπα που εμπλέκονται στους βιασμούς της ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για νέα εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους προτεραιότητα έχει η ψυχική ηρεμία της 12χρονης και για τον λόγο αυτό οι Αρχές περιμένουν την ολοκλήρωση του φακέλου της υπόθεσης πριν την καλέσουν ξανά για κατάθεση.

Η τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της μικρής, θα γίνει παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, καθώς η ανήλικη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Εν συνεχεία η παιδοψυχολόγος θα επεξεργαστεί τόσο τις ερωτήσεις της ανακρίτριας όσο και αυτές των δικηγόρων των κατηγορουμένων, ώστε να η 12χρονη να έχει τη λιγότερη δυνατή ψυχολογική πίεση.

Έρευνες σε οίκους ανοχής

Οι αρχές ερευνούν τα λεγόμενα της 12χρονης, για την παρουσία της σε οίκο ανοχής, χωρίς να είναι γνωστό αν πρόκειται για έναν ή περισσότερους χώρους.

Έρευνες πραγματοποιούνται και σε άλλους οίκους ανοχής, πέρα από αυτόν που «έδειξε» η 12χρονη, τους οποίους θα κληθεί να αναγνωρίσει σε φωτογραφίες στη συμπληρωματική της κατάθεση.

Οι συνομιλίες με «οδοντίατρο»

Οι έρευνες συνεχίζονται και στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται πάνω από 100 προφίλ στην εφαρμογή Blindchat που φέρονται να συνομιλούσαν με τη 12χρονη. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και κάποιος που εμφανιζόταν ως «οδοντίατρος», σύμφωνα με το Star.

Στη φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο προφίλ προσομοιάζει με πραγματικό οδοντίατρο και στο διάλογο, σύμφωνα με το Star, προσεγγίστηκε από τον Μίχο και αφού είδε φωτό του παιδιού δήλωσε ότι θέλει να συναντηθεί μαζί της.

Ο Ηλίας Μίχος ζητούσε να πληρωθεί προκαταβολικά

Την ίδια ώρα, νέες συνομιλίες του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου, που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, δείχνουν ότι ο 53χρονος ζητούσε προκαταβολικά χρήματα από πελάτες για τη συνεύρεσή τους με την ανήλικη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών για βιασμό και μαστροπεία, ήταν εκείνος που χειριζόταν τα social media της ανήλικης, παριστάνοντας πως είναι εκείνη.

Στη φυλακή ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου - Παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ ένας 45χρονος


Την προφυλάκιση του 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη από τον Κολωνό έναντι αμοιβής, αποφάσισε χθες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Στη ΓΑΔΑ προσήλθε αυτοβούλως χθες ένας 45χρονος που φέρεται να συνομιλούσε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη.

Πηγή: iefimerida.gr