Τηλεόραση Ραδιόφωνο
salomi

Τρέχουν οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Σαλώμη». Συγκλονιστικά τα όσα εξελίσσονται στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας. 

Ο Θεόδωρος δίνει στη Σαλώμη την απάντησή του, στο ερώτημά της κατά πόσο έχει κάποια ψυχολογική ασθένεια και πίνει χάπια. Αργότερα η Σαλώμη λέει στις φίλες της τις εντυπώσεις της από αυτή τη συζήτηση. H Κατερίνα έχει άλλη μια έντονη συζήτηση με την αδελφή της, την μοναχή Ευσεβία, για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα ανάμεσα στους δύο αδελφούς τους, Θεόδωρο και Νέαρχο, σε σχέση με τη Σαλώμη.

Ο Μάκης φτάνει στο σημείο όπου συναντιόντουσαν παλιά με τον Σίμο. Εκεί βρίσκει τον Μάριο, ο οποίος βάζει τα κλάματα και αρχίζει να του λέει για ένα περίεργο όνειρο που είδε. Έχοντας τεράστιες αμφιβολίες για το αν είναι πραγματική ή στημένη από τον ίδιο τον Αχερά η απαγωγή του εγγονού του, ο Μενέλαος και ο Θάσος πηγαίνουν στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο των απαγωγέων. Όμως από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν ένα ολόκληρο θέατρο απόδρασης του Αλέξανδρου και επιστροφής του στο σπίτι, με τον Αχερά να κάνει δηλώσεις.