Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια ελεγχοι

Πέραν των 60 καταγγελιών για διάφορα τροχαία αδικήματα και 18 κατασχέσεις οχημάτων σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια εκστρατείας της τροχαίας Λεμεσού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Ένας μοτοσικλετιστής οδηγούσε, υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της τροχαίας Λεμεσού διενήργησαν χθες, μεταξύ των ωρών 7π.μ. με 7μ.μ., εκστρατεία στην επαρχία, για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων, ενώ έμφαση δόθηκε στην πάταξη της νεανικής παραβατικότητας αλλά και στην οχληρία που προκαλείται από μοτοσικλέτες που έχουν υποστεί μηχανικές μετατροπές.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, τα μέλη της Αστυνομίας προέβησαν στην κατάσχεση δώδεκα συνολικά μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού, καθώς επίσης και έξι αυτοκινήτων, ενώ  έγιναν πέραν των 60 καταγγελιών για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας εντοπίστηκε να οδηγεί τη μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του, χωρίς πινακίδες εγγραφής, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, επικίνδυνα και αλόγιστα. Ο νεαρός ανακόπηκε για έλεγχο και υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας, οι οποίες εντάσσονται στις προσπάθειες που καταβάλλονται για μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκατόν σαράντα καταγγελίες για τροχαία αδικήματα στην Πάφο το τελευταίο τριήμερο

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν τα μέλη της ΑΔΕ Πάφου για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων το τελευταίο τριήμερο καταγράφοντας 140 καταγγελίες, με τις 47 να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και τις 24 οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το τελευταίο τριήμερο σε επιχείρηση που διενήργησαν τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου έγιναν 140 καταγγελίες εκ των οποίων οι περισσότερες  και συγκεκριμένα οι 47 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι 24 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Οι υπόλοιπες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων θα συνεχιστούν Παγκύπρια.