Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μακαρειο νοσοκομειο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο διακομίσθηκαν δύο παιδιά μετά το τραυματισμό τους σε οδικό ατύχημα στην επαρχία Πάφου την Κυριακή .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά τον ζυγιστικό σταθμό  Κουκλιών κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα ενοικιάσεως με οδηγό τουρίστρια από την Ελβετία και ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της με κατεύθυνση  προς την Λεμεσό στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά για να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο, φέρεται να ανέκοψε την πορεία και προσέκρουσε σε διερχόμενο λεωφορείο με οδηγό από την Λευκωσία.

Από την σύγκρουση εκτός από την οδηγό του οχήματος ενοικιάσεως άλλα τρία πρόσωπα ο σύζυγος της  και συνοδηγός της επίσης τουρίστας από την Ελβετία  και τα δύο παιδιά τους ηλικίας 8 ετών κοριτσάκι και ένα αγοράκι 11 ετών, τραυματίστηκαν .

Στην σκηνή κλήθηκαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τέσσερις επιβαίνοντες του  σαλούν ενοικιάσεως  οχήματος στο  ΓΝ Πάφου. Στην οδηγό του οχήματος της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε ενώ ο σύζυγος της κρατήθηκε για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Το κοριτσάκι υπέστη κάταγμα το αριστερό χέρι ενώ ο 11χρονος κακώσεις στο μέτωπο και στο μάγουλο. Τα δύο παιδιά ακολούθως διακομίσθηκαν στο Μακάρειο Νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.