Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συννεφια ηλιος αιθριος καιρος

Με αίθριο καιρό αναμένεται να αποχαιρετήσει η εβδομάδα, με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας να κάνουν λόγο για ανάλογη συνέχεια και τις επόμενες ημέρες. Από το απόγευμα της Δευτέρας ωστόσο, στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Για σήμερα Κυριακή (23/10), αναμένεται κυρίως αίθριος καιρός, ωστόσο νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στα νότια παράλια, γύρω στους 27 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Όπως ενημερώνει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. 

Η πρόγνωση του καιρού:

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από το απόγευμα της Δευτέρας, στην ατμόσφαιρα πιθανόν να παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και στα ανατολικά, στα νοτιοανατολικά καθώς και τοπικά στα βορειοδυτικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 μποφόρ, και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.