Τηλεόραση Ραδιόφωνο
διαγωνισμός ANT1 Radio

Ένα ολοκαίνουριο Suzuki Jimny αξίας €19.500 κλήρωσε χθες το βράδυ το ΑΝΤ1 Radio, το οποίο και παραδόθηκε σε έναν υπερτυχερό ακροατή.

Ο διαγωνισμός άρχισε το καλοκαίρι, όπου οι ακροατές του ΑΝΤ1 Radio, έστελναν τα μηνύματα τους για να συμμετέχουν στην κλήρωση. Κάθε Δευτέρα, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ανακοίνωναν έναν τυχερό, ο οποίος έπρεπε να καλέσει τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς εντός 15 λεπτών. Μέσα από αυτή τη διαδικασία προέκυψαν 13 τυχεροί ακροατές οι οποίοι συμμετείχαν στην ψεσινή κλήρωση για το μεγάλο δώρο Suzuki Jimny.

Νικητής ανακηρύχθηκε ο Μάρκος Μάρκου από το Παραλίμνι, μέσα από ένα νέο διαγωνισμού, όπου οι 13 συμμετέχοντες έπρεπε να γράψουν το όνομα τους σε ένα από τους 13 φακέλους που είχαν τοποθετηθεί στον πίνακα. Μέσα σε ένα από αυτούς βρισκόταν και το μεγάλο δώρο.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον όμιλο εταιριών Α. Τρικωμίτης LTD, αποκλειστική αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Suzuki στην Κύπρο.

Εκ μέρους της εταιρείας, ο Σώτος Τρικωμίτης δήλωσε

Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Νίκο και τον Στέλιο Μαλέκκο τον φίλο μου, τον ΑΝΤ1 για την υπέροχη παρουσία του αυτοκινήτου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σήμερα και εύχομαι στο νικητή, χιλιάδες χιλιόμετρα ευχάριστης οδήγησης.

Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά στους 102,7 και 103,7 και λάβετε μέρος στα παιχνίδια αλλά και στους διαγωνισμούς που συνεχίζονται δυναμικά, στον νούμερο ένα ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου.