Τηλεόραση Ραδιόφωνο
[ΟΞ0

Δεν λέει να σταματήσει να ρέει το αίμα στην άσφαλτο. Η νέα τραγωδία γράφτηκε μισή ώρα μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν ο 22χρονος μοτοσικλετιστής που εισερχόταν στο χωριό Πύργος, της επαρχίας Λεμεσού,  συγκρούστηκε μετωπικά με  αυτοκίνητο 35χρονου που ερχόταν από την αντίθεση κατεύθυνση .

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, «κατά το δυστύχημα, νεαρός οδηγός, μοτοσικλετιστής που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και εισερχόταν μέσα στο χωριό, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγείτο εξ αντιθέτου κατευθύνσεως. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα αυτό».

Ο άτυχος νέος, που εργαζόταν στο κατάστημα ελαστικών που διατηρούσε ο πατέρας του, επέστρεφε από βόλτα, όπου είχε πάει μαζί με άλλους τέσσερις φίλους του, με τις  αγωνιστικού τύπου μοτοσικλέτες τους.  

Όπως δήλωσε ο κ. Καφάς «η μοτοσικλέτα φαίνεται ότι είναι αγωνιστικού τύπου, το μόνο που μπορώ να πω εκ πρώτης όψεως. Θα γίνουν εξετάσεις για το καθεστώς του οχήματος αυτού, αν μπορούσε να κυκλοφορήσει σε δημόσιους δρόμους ή εκτός δρόμου. Ακόμα δεν τα γνωρίζουμε αυτά, θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθούν. Ο οδηγός έφερε πλήρη στολή μοτοσικλετιστή και προστατευτικό κράνος. Ο δε οδηγός του ενεχόμενου αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη».

 Οι Αρχές κάνουν έκκληση σε όποιο γνωρίζει  κάτι για το νέο θανατηφόρο .

«Ενδείξεις ακόμη δεν έχουμε, λαμβάνουμε τώρα την άμεση μαρτυρία από τη σκηνή του δυστυχήματος και είναι παράκληση της αστυνομίας προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα να επικοινωνήσει είτε με την Τροχαία Λεμεσού ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή την γραμμή 1460», σημείωσε ο κ. Καφάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας από την αρχή του χρόνου έχουν χάσει την ζωή τους στην άσφαλτο 33 συνάνθρωποι μας.

[ΟΞ0
[0ΟΞ
][