Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρος συννεφια

Συννεφιασμένο με τοπικές βροχές και καταιγίδες το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 


Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό. Το συννεφιασμένο σκηνικό με την πιθανότητα βροχής θα μας συντροφεύσει μέχρι αύριο Σάββατο, ενώ την Κυριακή ο καιρός αναμένεται να είναι κυρίως αίθριος. 


Όσον αφορά τον καιρό σήμερα, το πρωί θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα νότια και στα ανατολικά παράλια. Αργότερα, ωστόσο, αναμένεται να καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Το Σάββατο, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά, η οποία το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσει μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.


Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, παραμένοντας λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Ωστόσο, μέχρι τη Δευτέρα, αναμένεται σταδιακή μικρή άνοδος στη θερμοκρασία για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.