Τηλεόραση Ραδιόφωνο
public

Τα Public, δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν τους στο Nicosia Book Festival, που επιστρέφει με πολλές καινοτομίες που θα εκπλήξουν τους επισκέπτες. Όπως κάθε χρόνο, τα Public θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ με τα δημοφιλέστερα ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων και εκδόσεων.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 με 23 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης, οι φίλοι του βιβλίου που θα επισκεφτούν το περίπτερο του Public θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν οποιοδήποτε βιβλίο και να πάρουν το δεύτερο στη μισή τιμή. Επίσης, μπορούν να συνομιλήσουν με τους books experts μας και να ενημερωθούν για όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις επιμέρους δράσεις είναι δωρεάν. Φέτος, θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές δράσεις με βασικότερη την καθιέρωση του θεσμού της «Τιμώμενης Χώρας», ένα νέο θεματικό αφιέρωμα στη λογοτεχνία συγκεκριμένης χώρας που θα τιμάται κάθε χρόνο μέσω της ένταξής της στο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Για το έτος 2022, έχει επιλεγεί η πορτογαλική λογοτεχνία με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου Πορτογάλου Νομπελίστα συγγραφέα, Ζοζέ Σαραμάγκου.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δεκάδες παρουσιάσεις βιβλίων, να γνωρίσει από κοντά σημαντικούς συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και να απολαύσει επιμέρους δράσεις μεγαλύτερου και μικρότερου μεγέθους, καλλιτεχνικά δρώμενα (μουσικά, θεατρικά, χορευτικά, αφηγηματικά), σε συνεργασία με διάφορους πολιτιστικούς φορείς δίνοντας ώθηση στην πολιτιστική δημιουργία.

Τα Public για ακόμη μια φορά δείχνουν την έμπρακτη στήριξη τους στο βιβλίο και καλούν το φιλαναγνωστικό κοινό σε μια εκδήλωση γεμάτη με εκατοντάδες τίτλους, γνώση και διασκέδαση.

Για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων και κλασικούς τίτλους, ξεκίνα από το e-shop του Public!