Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αννίτα Δημητρίου

Για τη στήριξη της Βουλής στο όραμα για την αναγέννηση της ορεινής Κύπρου, διαβεβαίωσε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, κατά τη σημερινή της συνάντηση με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Κώστα Χαμπιαούρη.

Ο κ. Χαμπιαούρης, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, ανέφερε ότι ο θεσμός του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων ήταν αναγκαίος για τη χώρα μας και αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος των δράσεων που προωθούνται για την αναβάθμιση των ορεινών κοινοτήτων. Περαιτέρω, ενημέρωσε την Πρόεδρο της Βουλής για το έργο το οποίο επιτελείται, καθώς και για τις δράσεις που περιλαμβάνονται στην Εθνική Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων και συντονίζονται από το γραφείο του, τονίζοντας ότι αποσκοπούν στη βιώσιμη ανάπτυξη των ορεινών κοινοτήτων.

Η Πρόεδρος της Βουλής, από την πλευρά της, εξήρε το έργο που επιτελείται από τον κ. Χαμπιαούρη και τους συνεργάτες του και δήλωσε ότι συμμερίζεται το όραμα για την αναγέννηση της ορεινής Κύπρου, διαβεβαιώνοντάς τον ότι το νομοθετικό σώμα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και του ρόλου που διαδραματίζει, θα στηρίξει το επιτελούμενο έργο και θα συμβάλει στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την πολυεπίπεδη ανάπτυξη των ορεινών κοινοτήτων.