Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μοδα

Το φθινόπωρο είναι εδώ και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για την εναλλαγή της γκαρνταρόμπας μας στα εποχιακά ρούχα. Σήμερα θα μιλήσουμε για κομμάτια-κλειδιά που μπορούν να κάνουν τα σύνολα του φθινοπώρου παιχνιδάκι.

Είναι ρούχα σε ουδέτερα χρώματα και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε πολλές περιστάσεις καθώς  πάντα σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση στο ερώτημα ‘’τι να φορέσω’’.

Ποια είναι αυτά:

Παλτό
Ένα παλτό ή μια καμπαρτίνα είναι πάντα χρήσιμα και συνδυάζονται εύκολα με σύνολα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Επιλέξτε χρωματισμούς σε γήινες αποχρώσεις  για ευκολία στα look σας.

παλτο
παλτο
παλτο

Φούστα σε δερματίνη
Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι είναι μια φούστα σε δερματίνη, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με πολλά άλλα ρούχα.  Όπως με ένα oversized σακάκι, με πέδιλα καθώς και για μια πρωινή έξοδο, με oversized πλεχτό και αρβυλάκια.

δερματινη φουστα
δερματινη φουστα

Φόρεμα σε hot fuxia ή πράσινο
Μιας που διανύουμε και μια περίοδο με πολλές εκδηλώσεις και γάμους, καλό είναι να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας και ένα φόρεμα σε hot φούξια ή  πρασινο το οποίο θα συνδυάσετε με ένα ανδρόγυνο παλτό ή σακάκι και πέδιλα δίνοντας του ένα διαφορετικό look.

φορεμα
φορεμα

Ιδέες για look τα Σαββατοκύριακα:
Επενδύστε σε leggings, ένα ζευγάρι sneakers ακόμα και σε έντονο χρώμα,  ένα πανωφόρι σε χαλαρή γραμμή ακόμα και σε καπιτονέ. Φέτος είναι στη μόδα και τα μεταλλικά χρώματα που μπορείτε να βάλετε κάτω από τα ρούχα σας για να φαίνονται λίγο, για τη δημιουργία ενός πιο ιδιαίτερο στυλ.  Τολμήστε φυσικά και το μεταλλικό σακάκι για να κάνετε σίγουρα τη διαφορά.

σκ
σκ
σκ
σκ
σκ

Τα λέμε σύντομα,
Ελένη Λοϊζου,
ενδυματολόγος.