Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σεξουαλικη κακοποιηση ανηλικων

Υπόθεση βιασμού ανήλικης από 19χρονο αλλοδαπό στρατιώτη διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, μετά από καταγγελία στην οποία προέβη 16χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η καταγγελία διερευνάται από την Αστυνομία και το Γραφείο Χειρισμού Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Παιδιών του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η 16χρονη αλλοδαπή, μόνιμη κάτοικος Πάφου γνώριζε τον 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος, σύμφωνα και με τους ισχυρισμούς της ανήλικης, την κακοποίησε σεξουαλικά παρά τη θέληση της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην κατάθεση της η ανήλικη, ο 19χρονος φαίνεται να την οδήγησε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάφου, όπου και προέβη στην σεξουαλική της κακοποίηση.

Ο 19χρονος συνελήφθη, αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστήριο Πάφου σε μια διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί κεκλισμένων των θυρών.

Πάντως, σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, σημείωσε ότι οι Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.