Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δτ

Διπλή διάκριση για την Dacia στα φετινά βραβεία Auto Trader New Car Awards 2022. Η μάρκα κερδίζει για τέταρτη φορά το βραβείο «Best Value Brand» μετά το 2018, το 2019 και το 2021. Παράλληλα, ο πρωταθλητής στις πωλήσεις της κατηγορίας SUV στην Ευρώπη, το Dacia Duster πήρε τον τίτλο «Best Value New Car». Δύο βραβεία που επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την πρόταση της Dacia στην αγορά με οχήματα που προσφέρουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για τους αγοραστές αυτοκινήτων

Οι νικητές του Auto Trader's New Car Award 2022 ψηφίστηκαν από περισσότερους από 156.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους οδηγούς να βαθμολογούν τα αυτοκίνητά τους σε τομείς όπως: η αξιοπιστία, τις επιδόσεις, το στυλ και την πρακτικότητα για καθημερινή χρήση. Τα δύο βραβεία επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά τη δέσμευση της Dacia να προσφέρει αξιόπιστα αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Το Dacia Duster βελτιώθηκε πρόσφατα με την άφιξη ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Ένα μοντέλο που συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία αφού είναι το SUV με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη από το 2018.

Ο Luke Broad, Διευθυντής της Dacia για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, δήλωσε: «Το να παρέχουμε ποιοτικά αυτοκίνητα που έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής στην αγορά είναι ο πυρήνας αυτού που κάνουμε και το γεγονός ότι μας έχουν αποδοθεί αυτές οι διακρίσεις με βάση τα σχόλια των ιδιοκτητών, είναι κάτι που το υπογραμμίζει». Η γκάμα της Dacia αποτελείται σήμερα από τα Sandero, Sandero Stepway, το ανανεωμένο Duster και το εντελώς νέο επταθέσιο Jogger.

δτ