Τηλεόραση Ραδιόφωνο
gomez-bieber

Η πολύχρονη σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ με τη Σελένα Γκόμεζ είχε απασχολήσει τον ξένο τύπο για αρκετό καιρό, περισσότερο, βέβαια, είχε τραβήξει την προσοχή ο πολύκροτος χωρισμός τους και το πόσο γρήγορα προχώρησε σε γάμο ο γνωστός τραγουδιστής με την Χέιλι Μπίμπερ.

Οι θαυμαστές των τραγουδιστών, είχαν διχαστεί με κάποιους να στηρίζουν φανατικά τη Γκόμεζ και να επιτίθενται σφοδρά κατά της Μπίμπερ, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ την κατηγορούσαν ως...«αντροχωρίστρα».

Οι δύο γυναίκες, απέφευγαν δημόσια να σχολιάσει η μια την άλλη, όμως δεν έλειπαν οι υπόγειες αιχμές.

Όλα αυτά, μέχρι το Σάββατο το βράδυ, όταν οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν σε ένα γκαλά του Academy Museum, αγκαλιά.

 

Η Σελένα Γκόμεζ, επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι που είχε συνδυάσει με κοσμήματα του Cartier. Μάλιστα το δαχτυλίδι - πάνθηρας που φορούσε, υπολογίζεται ότι ανέρxεται σε 219.000 δολάρια.

 

Η Μπίμπερ, φορούσε ένα ολομαύρο στραπλες φόρεμα του οίκου Yves Saint Lauren από την ανοιξιάτικη συλλογή '23.


 

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η σύζυγος του τραγουδιστή είχε μιλήσει για τη σχέση τους και να κλείσει τα στόματα όσων έλεγαν ότι μπήκε ανάμεσα στη σχέση των δύο καλλιτεχνών. Όπως είπε, όταν γνωριστήκαμε δεν είχε σχέση. Δεν είναι άλλωστε του χαρακτήρα μου να μπλέκω ανάμεσα σε ζευγάρια, τόνισε.

Η Γκόμεζ, λίγο μετά από αυτή τη συνέντευξη, ζήτησε από τους ακολούθους της να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον της Μπίμπερ λέγοντας ότι δεν ταιριάζουν στο ύφος της και είναι άδικο. Πάντως, παρότι οι δυο γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί δεν είναι γνωστό αν μίλησαν ή αν έμειναν μόνες τους.