Τηλεόραση Ραδιόφωνο
alphamega run as one

Επιστρέφει με φυσική παρουσία μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής συμμετοχής το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE. Στόχος της διοργάνωσης είναι η στήριξη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ομώνυμων Υπεραγορών «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», στο οποίο θα διατεθούν όλα τα έσοδα του ετήσιου αγώνα για κάλυψη των αναγκών του. Το πρωί πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, για ενημέρωση του κοινού.

«Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE είναι ένας θεσμός που για την πόλη μας αποτελεί γιορτή του αθλητισμού που προωθεί το υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής σε μικρούς αλλά και μεγάλους. Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι που επιστρέφει ξανά με φυσική παρουσία την Κυριακή 23 Οκτωβρίου», δήλωσε η Chief Communication & CSR Office του ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Νατάσα Κωνσταντινίδου.

Μέσω του προγράμματος «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», παιδιά ηλικίας 9 με 12 ετών έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα από τους διατροφολόγους του Συνδέσμου Διαιτολόγων Διατροφολόγων Κύπρου και να αποκτήσουν εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

«Κοινός σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι προώθηση της σωστής διατροφής, το ισορροπημένο βάρος και η διασφάλιση των σωστών διατροφικών συνηθειών στα παιδιά σχολικής ηλικίας και όχι μόνο», ανέφερε η Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Διατροφολόγων Κύπρου, Ελένη Ανδρέου.

Το RUN A S ONE περιλαμβάνει πέντε κατηγορίες αγώνων. Ατομικό Ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων, Ατομικό των 10 χιλιομέτρων, Ατομικό των 5 χιλιομέτρων, Εταιρικό Δρόμο των 5 χιλιομέτρων και τέλος τον αγώνα δρόμου 1 χιλιομέτρου για γονείς και παιδιά.