Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γενικο νοσοκομειο λαρνακας

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας του Κλινικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας με αιματολογικές εξετάσεις και τα απογεύματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Σημειώνει ότι οι αιματολογικές εξετάσεις διενεργούνται τις καθημερινές από τις 7:00π.μ. – 7:00μ.μ. στον χώρο του Εργαστηρίου, στον 1ο όροφο της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ τα Σάββατα πραγματοποιούνται αιμοληψίες για τους εξωτερικούς ασθενείς από τις 7:30πμ. – 3:00μμ., στον ίδιο χώρο.

Στο Εργαστήριο διενεργούνται τόσο εξετάσεις ρουτίνας όσο και εξειδικευμένες εξετάσεις σε υπερσύγχρονους αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας από δείγματα αίματος, ούρων και βιολογικών υγρών. Ο εξοπλισμός είναι διαπιστευμένος με ISO 17025 και τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούνται πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, το κοινό μπορεί να καλεί στο 24800380 ή να επισκεφτεί την σελίδα: https://shso.org.cy/clinic/kliniko-ergastirio-3/.