Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κατερινα-στικουδη

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα που έχει καταγράψει τη δική της σπουδαία πορεία στη μουσική. Ξεσηκώνει τους πάντες με τα τραγούδια αλλά και τις χορευτικές της ικανότητες και είναι επίσης μία από τις πιο γλυκές μανούλες. Μεταξύ άλλων είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς διατηρεί έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram ο οποίος μετρά πάνω από 420.000 ακολούθους.

Η ίδια μοιράζεται με το κοινό της στιγμές από το πανέμορφο και κλασσικό της σπίτι. Εμείς κάναμε μία βόλτα μέσα στον λογαριασμό της και εντοπίσαμε αναρτήσεις από σημεία του σπιτιού της που δεν χορταίνει να περνάει χρόνο εκεί. 

Η ίδια αν και δεν συνηθίζει να ανεβάζει στιγμές με το παιδί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει ένα γλυκό στιγμιότυπο με το παιδάκι της στο πιάνο.

 
 

Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις της η Κατερίνα Στικούδη μας έκανε ένα μικρό tour από το σαλόνι της στο οποίο όπως ανέφερε έκανε την γυμναστική της την περίοδο της καραντίνας. Από πίσω βλέπουμε μία μεγάλη βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία αλλά και αρκετά μετάλλια, πιθανώς από την παιδική της ηλικία που η Κατερίνα Στικούδη έκανε αθλητισμό και συγκεκριμένα κολύμπι.

 
 
Ξεχωρίσαμε επίσης το πιο κάτω βίντεο όπου μαζί με τη μαμά της απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα τραγουδώντας.