Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μακάρειο Νοσοκομείο

Εμπιστοσύνη στο έργο των γιατρών του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, εμφανίζεται ο ίδιος ο ΟΚΥπΥ με ανακοίνωση του αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των δύο ιατρών του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Τη συγκεκριμένη απόφαση έλαβε η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας που διεξάγει η αστυνομία για τον θάνατο της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή.

Σε σχετική ανακοίνωση λοιπόν ο ΟΚΥπΥ, σημειώνει πως το Μακάρειο Νοσοκομείο έχει ήδη παραδώσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης στην ανακριτική ομάδα, ενώ προσθέτει πως ο Οργανισμός συνεργάζεται στενά με τις αρχές για την ολοκλήρωση της έρευνας.
Αυτούσια η ανακοίνωση ΟΚΥπΥ για διαθεσιμότητα Ιατρών στο Μακάρειο Νοσοκομειο
Η απόφαση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας να τεθούν σε διαθεσιμότητα δύο γιατροί που εργάζονται στο Μακάριο Νοσοκομείο για τρείς μήνες, αφορά μόνο τη διευκόλυνση του ανακριτικού έργου της Αστυνομίας μέχρι τη συμπλήρωση της έρευνας. 
 
Το Μακάριο Νοσοκομείο έχει σώσει χιλιάδες παιδιά και η αφοσίωση των γιατρών καθημερινά στο λειτούργημα τους είναι ο ανατοκισμός της εμπιστοσύνης και στήριξης που ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας οφείλει να δείξει προς το ιατρικό δυναμικό του.

Ο ΟΚΥπΥ σέβεται βαθιά την προσφορά των ιατρών του Μακαριου Νοσοκομείου και το ίδιο συμβαίνει και με εκατοντάδες γονείς που αναγνωρίζουν από προσωπικό βίωμα το σημαντικό έργο που επιτελούν.
 
Το Μακάριο Νοσοκομείο έχει ήδη παραδώσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης στην ανακριτική ομάδα και ο Οργανισμός συνεργάζεται στενά με τις αρχές για την ολοκλήρωση της έρευνας.
 
Οσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ο οργανισμός δεν δύναται να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις.