Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδσδ

Μπορεί για τον χθεσινοβραδινό (10/10) ποδοσφαιρικό αγώνα στη Λάρνακα, ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα, να επιστρατεύθηκαν δεκάδες αστυνομικοί, drowns, το όχημα ρίψης νερού «Αίαντας», ακόμη και το ελικόπτερο της αστυνομίας, ωστόσο και πάλι δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Μερίδα οπαδών της Ανόρθωσης συγκεντρώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα έξω τα αποδυτήρια.

Προκλήθηκε, σε κάποια στιγμή, ένταση με τους αστυνομικούς οι οποίοι φρουρούσαν τις εισόδους, ενώ οι αφηνιασμένοι οπαδοί επιστράτευσαν μολότοφ και φωτοβολίδες, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να κάνουν χρήση χημικών για να επανέλθει η τάξη.

Οι Αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Ενός 19χρονου και ενός 22χρονου.

Ο πρώτος συνελήφθη μετά το πέρας του αγώνα με την υπόθεση να καταχωρείται ήδη ενώπιον δικαστηρίου, ενώ εκδόθηκε και διάταγμα αποκλεισμού του νεαρού από τους αγωνιστικούς χώρους.

Για τον δεύτερο επίσης καταχωρήθηκε ήδη υπόθεση ενώπιον δικαστηρίου.

Προς απαγόρευση μετακίνησης οπαδών


Όπως διαμορφώνεται η κατάσταση προκαλεί έντονο προβληματισμό σε όλους, με όλα τα ενδεχόμενα για τα επόμενα μέτρα, ειδικά σε σχέση με την μετακίνηση οπαδών εκτός έδρας να είναι ανοικτά, και με το θέμα να βρίσκεται στο τραπέζι, όπως είχε δηλώσει και χθες (10/10) στο ΑΝΤ1 ο Αρχηγός Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον Στέλιο Παπαθεοδώρου

Αν αυτός είναι ο τρόπος για να ησυχάσουν τα πράγματα και να μην έχουμε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη κατάσταση που να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα φιλάθλων ή και υλικές ζημιές οπωσδήποτε δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε

Οι καταγγελίες τους «δένουν» τα χέρια

Τις πληροφορίες που μετέδωσε από χθες ο ΑΝΤ1, για αστυνομικούς οι οποίοι κάνουν δεύτερες σκέψεις σε ότι αφορά την παρέμβαση τους σε επεισόδια έξω από γήπεδα, υπό τον φόβο να βρεθούν κατηγορούμενοι για άσκηση υπέρμετρης βίας, ενώπιον της Αρχής Διερεύνησης Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, σχολίασε ο πρόεδρος του Κλάδου Σώματος Αστυνομίας «Ισότητα», ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Όπως ανέφερε ο Νίκος Λοϊζίδης

Οι αστυνομικοί έχουν δεθεί τα χέρια τους γιατί κάνουμε σύλληψη και έχουμε τρεις ποινικούς ανακριτές από πάνω μας να μας ανακρίνουν από την ΑΔΙΠΑ για μια σύλληψη . Αντιλαμβάνεστε ότι και οι αστυνομικοί έχουν οικογένειες. Πληρώνουν δικηγόρους από την τσέπη τους ψυχοφθόρο να συλλαμβάνω έναν χούλιγκαν έναν εγκληματία και την άλλη ημέρα να δίνουμε εμείς εξηγήσεις για ποιόν; Για τον κουκουλοφόρο ότι δεν του κάναμε ανάλογη βία

Την ίδια ώρα στο Αρχηγείο Αστυνομίας προσπαθούν να διαπιστώσουν πότε λήφθηκε φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δημοσίευσε η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ», στην οποία απεικονίζεται αστυνομικός να κρατά στο χέρι του το υπηρεσιακό περίστροφο  του, ενώ βρισκόταν στον δρόμο έξω από το στάδιο ΓΣΠ της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με σχετικές αναφορές, η φωτογραφία φαίνεται πως τραβήχτηκε στις 02/10, πριν από τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ στο ΓΣΠ.
 

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

 

σδσδ