Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θανασης νικολαου

Νέο δριμύ κατηγορώ κατά του Γενικού Εισαγγελία και των αστυνομικών αρχών, εξαπέλυσε η μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα Νικολάου. Και κατήγγειλε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Μέρα Μεσημέρι, νέα συγκάλυψη της δολοφονίας του γιού της.

Ανδριάνα Νικολάου – Μητέρα θύματος

Είπε ότι θα μας δώσει το πόρισμα χωρίς τα ονόματα, αυτό νομίζω δεν είναι σωστό γιατί τι μας αποκρύβεις από μας αφού εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε για όνομα του θεού. Και τώρα έδωσε στην αστυνομία την περαιτέρω έρευνα χωρίς τον κύριο Μάτσα και χωρίς να μας δώσει το πόρισμα. Πως είναι δυνατόν να κατηγορήσουν τον εαυτό τους τώρα αφού ο ΓΕ ξανάδωσε στην αστυνομία να ερευνήσει τον εαυτό της για όνομα του θεού και να φκάλουν και σωστό πόρισμα είναι πάρα πολύ αστείο

 

Η οικογένεια του Θανάση επικεντρώνεται σε δύο συγκεκριμένα αιτήματα. Στην παράδοση αυτούσιου του πορίσματος των ποινικών ανακριτών, Σάββα Μάτσα και Αντώνη Αλεξόπουλου και στην επιστροφή του κύριου Μάτσα στις έρευνες που διεξάγονται από την Αστυνομία για την υπόθεση.

Ανδριάνα Νικολάου – Μητέρα Θύματος

Με την απομάκρυνση του κυρίου Μάτσα από την περαιτέρω έρευνα επειδή είχε πει κάποιος ότι ευθύνονται κάποιοι είναι πράμα τσινο να τον απομακρύνει. Μας αφήνει υπονοούμενα ότι θα συνεχιστεί η συγκάλυψη  των εμπλεκόμενων για αυτό και είναι ο λόγος που δεν μας δίνουν το πόρισμα αυτούσιο, όπως αντιλαμβάνεστε μετά τα όσα επεράσαμε με την απώλεια του παιδιού μας η εμπιστοσύνη μας προς τις αστυνομικές αρχές δυστυχώς έχει κλονιστεί

 

Η κυρία Νικολάου δήλωσε ότι η οικογένεια αναμένει τις απαντήσεις του Γενικού Εισαγγελέα, ώστε να αποφασίσει και τα επόμενα της βήματα.