Τηλεόραση Ραδιόφωνο
περπατω για την αντρεα

Μια γροθιά θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη (13/10) δεκάδες πολίτες για τα παιδιά με καρδιοπάθειες στη μνήμη της αδικοχαμένης Άντρεας Χριστοφόρου.

Η όμορφη πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα στην Αργάκα στην Πάφο. Όσοι επιθυμούν να αγκαλιάσουν την εν λόγω πρωτοβουλία θα δώσουν ραντεβού στον πεζόδρομο της Αργάκας, ο οποίος θα αποτελέσει την αφετηρία της πορείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική αιμοδοσία από κινητή μονάδα, η οποία θα βρίσκεται στο σπίτι της αδικοχαμένης Άντρεας στην Αργάκα από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τις 20:00 το βράδυ. Πρόκειται για την 3η αιμοδοσία που διοργανώνεται κάτω από την ομπρέλα της πρωτοβουλίας «Περπατώ για την Άντρεα και τα παιδιά με καρδιοπάθειες».

Την όλη προσπάθεια στηρίζουν τόσο το Κοινοτικό Συμβούλιο Αργάκας, όσο και ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Παιδιών και Φίλων.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Άντρεας Χριστοφόρου, η οποία απεβίωσε στις 20/07/2019 λόγω καρδιακών προβλημάτων και στις 13 Οκτωβρίου θα έκλεινε τα 17 της χρόνια.

 

περπατω για την αντρεα

Τα κόκκινα μπαλόνια και το «χρόνια πολλά» συγγενών και φίλων

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες περπάτησαν για την Άντρεα, αλλά και για όλα τα παιδιά με καρδιοπάθειες, αφού η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και πέρσι καταγράφοντας μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος είχε αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη προσπάθεια και στήριξε την εν λόγω πρωτοβουλία χωρίς κανένα δισταγμό.

Το ραντεβού δόθηκε στο ίδιο σημείο με φέτος, στον πεζόδρομο της Αργάκας, ανήμερα των γενεθλίων της Άντρεας, όπως ακριβώς θα γίνει και αυτή την χρονιά. Εκεί είχαν μαζευτεί δεκάδες πολίτες, οι οποίο περπάτησαν για ένα πολύ όμορφο σκοπό.

Στο τέλος της πορείας άφησαν κόκκινα μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό φωνάζοντας «Χρόνια πολλά Άντρεα», υπό τη συνοδεία χειροκροτημάτων.

Δείτε εικόνες από την πορεία που πραγματοποιήθηκε το 2021:

 

 

κοκκινα μπαλονια
*Φωτογραφία από την περσινή εκδήλωση «Περπατώ για την Άντρεα και τα παιδιά με καρδιοπάθειες»

 

περπατω για την αντρεα
περπατω για την αντρεα
περπατω για την αντρεα
περπατω για την αντρεα
περπατω για την αντρεα