Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εκδήλωση Άγιος Λάζαρος

Πραγματοποιείται στις 15, 16 και 17 Οκτωβρίου στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά, για 4η χρονιά, το φιλανθρωπικό φεστιβάλ αγάπης «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας.

Το πρόγραμμα και οι στόχοι του φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται εις μνήμην του μικρού Σάββα, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Λάρνακα.

Λάζαρος Φιλίππου – Επιστάτης Περιβόλι Αγίου Λαζάρου

Σε αυτή την πρότυπη και πρωτοποριακή πανήγυρη διεξάγεται φιλανθρωπική ενέργεια με στόχο να διοχετεύσει όλα τα κέρδη σε ιδρύματα και νοσοκομεία. Αυτή τη χρονιά ο στόχος είναι να μαζευτούν 70 χιλιάδες ευρώ διατεθούν για ενίσχυση του Κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου.

 

Μετά από παράκληση της οικογένειας του μικρού Σάββα, μέρος των εσόδων θα δοθούν προς ενίσχυση του παιδοογκολογικού τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Άντρη Χατζημπέη – Μητέρα μικρού Σάββα

Όσοι μπορείτε αγκαλιάστε και στηρίξτε αυτή την προσπάθεια είτε με τη φυσική σας παρουσία είτε με όποιο άλλο τρόπο μπορείτε.

 

Γιολάντα Ζαχαρίου – Πρόεδρος Κέντρου ΑμεΑ Αγίου Λαζάρου

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση διαπιστώνω ότι κάθε χρόνο αυτό το πανηγύρι μεγαλώνει και αγκαλιάζεται από περισσότερους συνανθρώπους μας.

 

Η είσοδος στο φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

εκδήλωση Άγιος Λάζαρος
εκδήλωση Άγιος Λάζαρος
εκδήλωση Άγιος Λάζαρος
εκδήλωση Άγιος Λάζαρος
εκδήλωση Άγιος Λάζαρος