Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Νεαρό ηλικίας 22 ετών αναζητά η Αστυνομία για το σοβαρό επεισόδιο χθες το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυκτα, έξω από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην Κισσόνεργα της Πάφου.

Χρίστος Ανδρέου, Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας:

Η πληροφορία ανέφερε ότι όχημα το οποίο περνούσε έξω από στρατόπεδο στην περιοχή της Πάφου, πρόσωπο το οποίο επέβαινε σε αυτό είχε εξυβρίσει τους στρατιώτες και στη συνέχεια σε κάποιο σημείο λίγο πιο κάτω από το στρατόπεδο ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί.

 

Στο άκουσμα των πυροβολισμών, άπαντες στο στρατόπεδο τέθηκαν σε κινητοποίηση, ενώ ενημερωθήκαν σχετικά ο Διοικητής της μονάδας, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς και η Αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας έσπευσε επιτόπου για έρευνες.

Μιχάλης Νικολάου – Υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου

Έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, ηλικίας 22 χρονών από την Επαρχία Πάφου, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

 

Ο νεαρός αναζητήθηκε στο χώρο διαμονής του, αλλά και στους χώρους όπου συχνάζει, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του, για να δώσει εξηγήσεις για τα ελατήρια της πράξεως στην οποία είχε προβεί.