Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Υπέκυψε εννέα μέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε στο διαμέρισμα του από ομάδα αγνώστων, ο 36χρονος Σύρος, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο 27χρονος που συνελήφθη την επομένη της επίθεσης, οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου, μαζί με δεύτερο ύποπτο είκοσι-ενός ετών από τη Συρία, που συνελήφθη χθες μετά από μαρτυρίες για εμπλοκή του στην υπόθεση. Και οι δυο αντιμετωπίζουν την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Χρίστος Ανδρέου – Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

Ο 37χρονος απεβίωσε οπότε πλέον διερευνούμε φόνο εκ προμελέτη. Τα κίνητρα  δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, υπάρχει μια κατεύθυνση όμως πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή οπότε τα δύο άτομα τα οποία είχαν συλληφθεί έχουν επανασυλληφθεί

 

Οι δύο ύποπτοι δεν συνεργάζονται με τις αρχές και αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το κίνητρο της επίθεσης.

Χρίστος Ανδρέου – Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας

Έχουν επιλέξει τη σιωπή οι ύποπτοι, προχωρούμε στη διερεύνηση για να έχουμε μια σαφή εικόνα… φαίνεται το κυρίως κτύπημα ήταν στο κεφάλι, έχουν χρησιμοποιήσει κάποια αντικείμενα, έχουν βρεθεί κάποια τεκμήρια τα οποία έχουν για εξετάσεις

 

Σύμφωνα με πληροφορίες θύτες και θύμα φαίνεται να είχαν οικονομικές διαφορές. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.