Τηλεόραση Ραδιόφωνο
riots

Αυστηρή προειδοποίηση της επιτροπής Νομικών της Βουλής, προς πάσα κατεύθυνση.

Αν τις επόμενες μέρες συνεχιστούν τα έκτροπα, ειδικότερα εκτός αγωνιστικών χώρων, τονίζει εμφανώς οργισμένος ο Πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Τορναρίτης, θα ληφθούν αυστηρότερα μέτρα και η αστυνομία θα οδηγήσει τους υπευθύνους στη Δικαιοσύνη

Νίκος Τορναρίτης

Δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να γινόμαστε μάρτυρες, κάθε Σαββατοκύριακο αυτών των εικόνων, που απειλούν να αφαιρέσουν τη ζωή συμπολιτών μας. Έχουν 15 μέρες προθεσμία να συνετιστούν όλοι.

Οι προειδοποιήσεις Τορναρίτη, έχουν ως αποδέκτες σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, όχι μόνο τους χούλιγκαν, αλλά κυρίως, τους Προέδρους των Σωματείων και τους διευθυντές των σταδίων ποδοσφαίρου.

Νίκος Τορναρίτης

Όποιος έχει ευθύνη να αναλάβει τις ευθύνες του. Αν ξαναδούμε κάτι παρόμοιο, τα μέτρα θα γίνουν δρακόντεια. Και όταν λέω θα γίνουν δρακόντεια, θα οδηγηθούμε, ίσως, και στην απαγόρευση εισόδου οπαδών στα γήπεδα.

Στο μεταξύ, τα έκτροπα που εκτυλίχθηκαν στον αυτοκινητόδρομο και στην περιοχή περιμετρικά του σταδίου ΓΣΠ, με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, απασχόλησαν χθες σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Με τον υπαρχηγό να δίνει ρητές οδηγίες για πιο αυστηρή επιτήρηση των γηπέδων, αρχής γενομένης, από τον προσεχή αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑ.