Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χατζηγιαννης-μιχαλης

Τεράστια αγάπη για τα ζώα τρέφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε αρκετές φορές για τα αδεσποτάκια που περιμάζεψε από το δρόμο και προσπαθεί με τον τρόπο του να ευαισθητοποιεί τον κόσμο να αγαπάει και να φροντίζει τα ζώα. 

Γνωστή είναι και η ιστορία της Ζάνης, της σκυλίτσας που βρήκε παρατημένη στο δρόμο και την οποία υιοθέτησε. Πριν από μερικά χρόνια, ύστερα από ένα χειρουργείο στη σπονδυλική της στήλη, η σκυλίτσα δεν περπάτησε ξανά. Ένας πολύ καλός φίλος του Μιχάλη, ειδικός στο να φτιάχνει αναπηρικά αμαξίδια, κατασκεύασε ένα για τη Ζάνη δίνοντας της έτσι μια δεύτερη ευκαιρία να χαρεί τη ζωή.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη σκυλίτσα του Ζάνη
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη σκυλίτσα του Ζάνη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή τη σημερινή, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, κάθισε στη βεράντα του σπιτιού του μαζί με τη Ζάνη και τον γατούλι του και τους τραγούδησε το νέο του κομμάτι, ''Εσύ είσαι πάνω απ' όλα''. 

Το βίντεο ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Τους δίνεις ένα χάδι, λίγο από το χρόνο σου και σε ανταμοίβουν με απεριόριστη αγάπη! Διότι όπως πολύ σοφά έγραψε ο Μίλαν Κούντερα: " Τα ζώα δε διώχτηκαν ποτέ από τον Παράδεισο"», γράφει στην ανάρτηση.