Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υκαν

Η πληροφορία που έφτασε στα μέλη της ΥΚΑΝ τα οδήγησε να θέσουν υπό παρακολούθηση 25χρονο που βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στο χωριό Πύργος στην Λεμεσό. 

Σε κάποια στιγμή σύμφωνα με τις αρχές ο 25χρονος θεάθηκε να πλησιάζει όχημα στο οποίο βρίσκονταν δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 28 ετών και να παραδίδει στον συνοδηγό μια πλαστική σακούλα. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση και τα άλλα δύο πρόσωπα και κατάφεραν να ανακόψουν το όχημα τους στην έξοδο προς το νοσοκομείο Λεμεσού. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, «από εξετάσεις που ακολούθησαν και σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν δυο περίπου κιλά σε δύο διαφορετικές συσκευασίες καθώς επίσης και κοκαΐνη βάρους 19 γραμμαρίων τα οποία όλα κατασχέθηκαν . Όλα τα πρόσωπα έχουν συλληφθεί».

Από περεταίρω έρευνα, εντός του οχήματος τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου, μια ζυγαριά ακριβείας και πέντε κινητά τηλέφωνα. Λίγη ώρα αργότερα, ο 25χρονος εντοπίστηκε σε υποστατικό στην επαρχία Λεμεσού. 

Σε έρευνα που έγινε στην οικία και το αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 61 κάψουλες, οι οποίες πιστεύεται ότι πρόκειται για αναβολικές ουσίες. 

Οι τρείς νεαροί οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου όπου και τέθηκαν υπό κράτηση για έξι ημέρες.