Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σοφια χατζηπαντελη

Το πρόσωπο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες σε Κύπρο και Ελλάδα, είναι αδιαμφισβήτητα η Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο το οποίο έχει καταγράψει μια σημαντική πορεία στη μόδα, κυρίως στο εξωτερικό χάρη στην ιδιαίτερη εμφάνιση της αλλά και την προσωπικότητά της. Το κοινό σε Κύπρο και Ελλάδα τη γνώρισε καλύτερα μέσα από την πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση όπου επίσης κατάφερε να τραβήξει την προσοχή επάνω της μέσα από την εκρηκτικότητα του χαρακτήρα της.

Αν και η Σοφία έχει λάβει αρνητικές κριτικές και σχόλια μέσα από τα social media, η ίδια δεν παύει να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες τους επαγγέλματος της και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στο εξωτερικό.

σοφια χατζηπαντελη

Λίγα λόγια για τη Σοφία Χατζηπαντελή:

Η Σοφία Χατζηπαντελή γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1997 στην Κύπρο όπου και μεγάλωσε. Μαζί με τον πατέρα και τον αδεφό της μετακόμισε στις ΗΠΑ. Η καταγωγή της είναι μεικτή, με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα. Η Σοφία αν και 25 ετών έχει καταφέρει να καταγράψει μία σημαντική και αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της μόδας και μετρά πάνω από 50 εξώφυλλα περιοδικών. Ανάμεσα τους τα περιοδικά Vogue, Elle, Harpers Bazaar, New York Times και Vanity Fair. Είναι μέλος των πρακτορείων Premier Model Management και MUSE NYC.

Το νεαρό μοντέλο που κάνει καριέρα στο Λονδίνο και στην Αμερική κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στα έντονα και ενωμένα φρύδια της τα οποία είναι και το σήμα κατατεθέν της. Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή «Good Morning Britain» η Σοφία αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλές λόγω των φρυδιών της.

Η ίδια ωστόσο δηλώνει πως δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τα φρύδια της και πως αρέσουν πολύ στον σύντροφό της Ζακ Αποστόλου. Ο Ζακ δραστηριοποιείται και εκείνος στον χώρο της μόδας αφού είναι φωτογράφος και μάλιστα είναι και εκείνος πολύ γνωστός για τη δουλειά του στο Λονδίνο. 

ζακ αποστολου

Ερωτηθείσα στο New York Magazine αν θα έδινε όνομα στα φρύδια της, η Σοφία δήλωσε πως θα τα ονόμαζε ''Βερόνικα''. Πρόσθεσε μάλιστα πως πηγή έμπνευσης για αυτά, αποτέλεσε η οικογένεια της καθώς όλοι έχουν πυκνά και μεγάλα φρύδια. 

 

Η Σοφία έχει χτίσει την δική της αυτοκρατορία μέσα στο Instagram, προφίλ το οποίο μετράει πάνω από 500 χιλιάδες ακόλουθους. Οι αναρτήσεις της αφορούν κυρίως συνεργασίες με σημαντικούς οίκους ενώ οι στυλιστικές της επιλογές απτοελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Πιο κάτω έξι look της Σοφίας Χατζηπαντελή που ξεχωρίσαμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.