Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μπαλονια μικρος λαμπρος

Σε μια κατάμεστη εκκλησία γεμάτη πολύχρωμα μπαλόνια, όπως ακριβώς έβλεπε τη ζωή, γεμάτη χρώματα, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, αποχαιρέτησαν το μικρό Λάμπρο Καλλένο, συγγενείς και φίλοι, φορώντας όλοι φωτεινά ρούχα, όπως το είχε ζητήσει ο μικρός μαχητής.

Λεόντιος Καλλένος – Δήμαρχος Ιδαλίου

«Σήμερα ο άγγελος του Ιδαλίου, ο άγγελος της Κύπρου ο μικρός μας Λάμπρος βάζει τα φτερά του και ετοιμάζετε να πετάξει στους Ουρανούς»

Επικήδειο λόγο και συναισθητικά φορτισμένος, εκφώνησε ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το Λάμπρο.

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου – Δημοσιογράφος

«Αν και σε αποκαλούσαμε ο μικρός Λάμπρος δεν ήταν λίγες οι φορές που με το παράδειγμα της ζωής σου μας έκανες να μοιάζουμε εμείς όχι απλά μικροί αλλά ανύπαρκτοι. Έδινες καθημερινές μάχες. Αν και δεν είχες μια ζωή όπως τα υπόλοιπα παιδιά δεν είπες ούτε μια φορά γιατί. Αντίθετα έφτιαχνες τα δικά σου σχολεία της ζωής διδάσκοντας καθημερινά μαθήματα σε όλους εμάς».

Τα φωτεινά χρώματα δεν συνόδευαν το μικρό Λάμπρο μόνο στην επίγεια ζωή, καθώς όσοι βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο απελευθέρωσαν πολύχρωμα μπαλόνια ψηλά στον ουρανό.

Εκ μέρους της οικογένειας του Λάμπρου:

«Ήσουν φως και αγάπη, τώρα έχει φτερά τώρα έχει φτερά να πετάξεις σε ένα πολύχρωμο κήπο του παραδείσου. Ένας τεράστιος αγωνιστής από την πρώτη μέρα που γεννήθηκες το πολυτιμότερο δώρο από τον θεό σε ευχαριστούμε που ερχόμενος επέλεξες την δική μας οικογένεια σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έμαθες και για όλη την αγάπη που απλόχερα μας χάρισες» 

Αποχαιρετιστήριο λόγο εκφώνησαν επίσης ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος και εκ μέρους του πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου ο μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1:

μικρος λαμπρος κηδεια
μικρος λαμπρος κηδεια
μικρος λαμπρος κηδεια
μικρος λαμπρος κηδεια
μικρος λαμπρος κηδεια
μικρος λαμπρος κηδεια
μικρος λαμπρος κηδεια
μπαλονια μικρος λαμπρος
μπαλονια μικρος λαμπρος
μπαλονια μικρος λαμπρος