Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια - περιπολικο

Τρεις υποθέσεις κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, μετά τη σύλληψη τριών προσώπων που κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, οι δύο παρουσίασαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και το τρίτο πρόσωπο παρουσίασε ταξιδιωτικό έγγραφο που δεν του ανήκει.

Τα τρία ύποπτα πρόσωπα, δύο γυναίκες και ένας άντρας, ηλικίας 19, 31 και 24 ετών αντίστοιχα, μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να αναχωρήσουν με τρεις διαφορετικές πτήσεις προς τρεις χώρες της Ευρώπης. Κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι, τα ευρωπαϊκά δελτία ταυτότητας που παρουσίασαν οι δύο γυναίκες ήταν πλαστά, ενώ το ευρωπαϊκό δελτίο ταυτότητας που παρουσίασε ο 24χρονος άντρας, δεν ανήκε στον ίδιο.

Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των τριών υπόπτων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη τους, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας, με ύποπτες τις 19χρονη και 31χρονη, και με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας, με ύποπτο τον 24χρονο.

Τις τρεις υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.