Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 31 ετών προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του υπόπτου, ποσότητας κοκαΐνης βάρους 48 περίπου γραμμαρίων, καθώς και 98 πυροτεχνημάτων.

Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, μέλη της ΥΚΑΝ αντιλήφθηκαν τον 31χρονο να διακινείται ύποπτα με αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε σε περιοχή στη Μέσα Γειτονιά, στη Λεμεσό και τον ανέκοψαν για έλεγχο. Κατά τον έλεγχο ανευρέθηκαν εντός του οχήματος του 31χρονου, στο πάτωμα του καθίσματος του οδηγού, τρία νάιλον σακουλάκια που περιείχαν άσπρη σκόνη κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 48 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να συλληφθεί από τα μέλη της ΥΚΑΝ για αυτόφωρα αδικήματα.

Εντός του οχήματος ανευρέθηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης ουσίας όμοιας με κοκαΐνη, καθώς και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 31χρονου υπόπτου, όπου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν δύο κουτιά που περιείχαν συνολικά 98 πυροτεχνήματα, τα οποία ο ύποπτος κατείχε παράνομα. Τα πυροτεχνήματα κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 31χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής πυροτεχνημάτων, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, να διερευνά.