Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σχολείο

Με σκοπό την άμεση κάλυψη αναγκών για την ομαλή λειτουργία των σχολείων Ριζοκαρπάσου για την σχολική χρονιά 2022 – 2023, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον συντονισμό του Επιτρόπου Προεδρίας, Φώτη Φωτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη σύσκεψη παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το διευθυντικό προσωπικό των σχολείων Ριζοκαρπάσου, καθώς και εκπρόσωποι της οικείας Σχολικής Εφορείας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης καταγράφηκαν οι τρέχουσες ανάγκες που έχουν προκύψει και άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων σε διδακτικό προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό και, παράλληλα, τέθηκαν χρονοδιαγράμματα για την άμεση κάλυψη τους.

Όπως αναφέρεται, ο Επίτροπος Προεδρίας ευχαρίστησε τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκριση κι ενημέρωσε για την πρόθεσή του να επισκεφτεί κατ’ ιδίαν τους σχολικούς χώρους στο Ριζοκάρπασο προκειμένου να διαπιστώσει και προσωπικά για το πως διαμορφώνονται οι τρέχουσες ανάγκες, με μοναδικό στόχο τη θωράκιση της ποιοτικής εκπαίδευσης των ιστορικών σχολείων Ριζοκαρπάσου.

Ο κ. Φωτίου εξέφρασε, επίσης, θερμές ευχαριστίες και προς τη Σχολική Εφορεία Ριζοκαρπάσου για την άριστη συνεργασία και επανέλαβε το συνεχές και αδιάκοπο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για όλα τα θέματα που αφορούν τους εγκλωβισμένους μας και την ποιότητα της παιδείας των εγκλωβισμένων παιδιών μας.