Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξη

Ο Κυριάκος Δρουσιώτης, πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου ξεκαθαρίζει ότι ο διορισμός του στον Οργανισμό Ασφάλειας Υγείας προήλθε μετά από πρόταση του ΚΕΒΕ και καμία σχέση δεν έχει με «κομματικά μαγειρέματα» κατά την έκφραση του.

Σε ανακοίνωση του που ανάρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σημειώσε πως επειδή «μετά τον πρόσφατο διορισμό μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ κάποιοι ευτυχώς ολίγοι, με σχόλια, υποθέσεις, εικασίες σχετίζουν τον διορισμό μου με πολιτικές, κομματικές πεποιθήσεις φτάνοντας μέχρι τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου, θεώρησα αναγκαίο να διευκρινίσω ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ με πρότεινε το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) το οποίο θα εκπροσωπώ».

Επεσήμανε επίσης πως στο Διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΥ συμμετέχουν οι αναπληρωτές  διευθυντές των Υπουργείων Οικονομικών και Υγείας, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, και εκπρόσωποι των εργαζομένων και ασθενών.

Η έγκριση της συμμετοχής του στο Διοικητικό Συμβούλιο «όπως και οποιουδήποτε μέλους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο έχει διαδικαστικό χαρακτήρα εκτός εάν συντρέχουν σοβαροί λόγοι» συνέχισε.