Τηλεόραση Ραδιόφωνο
[ολ

Τεχνίτρια νυχιών 37 ετών συνέλαβε η αστυνομία στη Λεμεσό, εναντίον της οποίας προέκυψαν στοιχεία για κλοπή, χρηματικών ποσών και τραπεζικών καρτών, από σπίτια πελατών, τα οποία επισκεπτόταν με σκοπό την παροχή υπηρεσιών περιποίησης νυχιών. 

Τα μέλη του ΤΑΕ έφθασαν στα ίχνη της όταν 38χρονος επιχειρηματίας κατήγγειλε την κλοπή του πορτοφολιού του από την οικία του, την οποία η ύποπτη είχε επισκεφθεί το το περασμένο Σάββατο.  

«Ανακρινόμενη η ύποπτη παραδέχτηκε ενοχή και παρέδωσε το ποσό των 3,300 ευρώ τα οποία αποτελούν μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας. Το υπόλοιπο 1500 ευρώ το ξόδεψε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της», ανέφερε ο Αναπληρωτής Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου.  

Στην κατοχή της εντοπίστηκαν άλλες τρεις τραπεζικές κάρτες. 

Από τις εξετάσεις και ανακρίσεις διαπιστώθηκε ότι η μία κάρτα ανήκει στον 38χρονο παραπονούμενο, η δεύτερη κλάπηκε από άλλη κατοικία όπου μετέβηκε πριν λίγες ημέρες η ύποπτη για περιποίηση νυχιών και αφού την χρησιμοποίησε απέσπασε το ποσό των 400 ευρώ, ενώ την τρίτη κάρτα την έκλεψε, συμφωνα πάντα με την Αστυνομία, από γραμματοκιβώτιο άλλης κατοικίας. 

«Γίνονται εξετάσεις για τυχόν διασύνδεση της με υποθέσεις που έχουν σχέση με κλοπές και απάτες μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα έχει καταγγελθεί ότι μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου αποσπάστηκε το ποσό των 1500 ευρώ αφού έγιναν διάφορες αγορές στο διαδίκτυο με τα στοιχεία της κάρτας που φωτογράφησε η ύποπτη ενώ πήγε σε κατοικία για περιποίηση νυχιών γυναίκας», σημείωσε ο κ. Βασιλείου. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά εναντίον της 37χρονης δύο υποθέσεις κλοπής από κατοικία καθώς επίσης και υπόθεση κλοπής υλικού που διαβιβάζεται ταχυδρομικώς. 

Αύριο και μετά την ολοκλήρωση των ερευνών η ύποπτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης της.