Τηλεόραση Ραδιόφωνο
χιορχινα ροναλντο

Σε λίγο καιρό το Netflix θα διαθέσει τη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι «I Am Georgina», που αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της ζωής - από τις πιο δημόσιες και γνωστές μέχρι τις πιο προσωπικές -της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Στα καινούρια επεισόδια μάλιστα, η 28χρονη θα αναφερθεί στην τραγική απώλεια του γιου της, τον περασμένο Απρίλιο, λέγοντας πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής της.

Το μοντέλο περίμενε δίδυμα με τον ποδοσφαιριστή, όταν ανακοίνωσαν πως το αγόρι τους πέθανε. Η θλίψη στο ζευγάρι ήταν τεράστια και η Ροντρίγκεζ δηλώνει πως αναρωτήθηκε «πώς θα μπορούσε να συνεχίσει». Ωστόσο η αγάπη και η υποστήριξη της οικογένειάς της, τη βοήθησαν να το ξεπεράσει.

Η απώλεια του γιου του ζευγαριού θα αποτελέσει βασικό μέρος της δεύτερης σεζόν του «I Am Georgina», αποκάλυψε ο διευθυντής ψυχαγωγίας του ισπανικού Netflix, Αλβάρο Ντίαζ.

Σε μια προεπισκόπηση της νέας σεζόν που προβλήθηκε σε δημοσιογράφους σε ισπανικό φεστιβάλ ταινιών της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είπε ότι εκείνη την ημέρα, όπου είδε τη δίδυμη κόρη της να γεννιέται υγιής, ήταν μια πολύ έντονη στιγμή:

«Η ζωή μου έχει χαρίσει τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας: «Φέτος βίωσα ταυτόχρονα την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου έσπασε και ρώτησα τον εαυτό μου πώς θα μπορούσα να συνεχίσω. Είχα την απάντηση πιο κοντά από όσο νόμιζα. Κοίταξα στα μάτια τα παιδιά μου και εκεί είδα τον μόνο τρόπο να το κάνω, να είμαστε όλοι μαζί».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον περασμένο Απρίλιο, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το αγόρι από τα νεογέννητα δίδυμα βρέφη του με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ,  έχασε τη ζωή του στη γέννα.

Η συντροφος του CR7 βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, με το ζευγάρι να έχει γνωστοποιήσει νωρίτερα τον περασμένο Οκτώβριο ότι περίμεναν τον ερχομό διδύμων, ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού. Το κοριτσάκι ήρθε κανονικά στον κόσμο, γεγονός που όπως δήλωσαν στην ανακοίνωσή τους είναι το μοναδικό το οποίο μπορεί να τους δώσει λίγη ελπίδα και χαρά σε αυτή την τραγική περίοδο.

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανάρτησή του, την οποία συνυπογράφει με τη σύντροφό του, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για την υποστήριξη που παρείχαν, ενώ ζητάει από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα που χρειάζεται η οικογένεια σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

ροναλντο

Αναλυτικά τα όσα έγραψαν:

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Ολοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κριστιάνο - Τζορτζίνα».

Η Τζορτζίνα έχει άλλη μία κόρη με τον Ρονάλντο, την 3χρονη Αλάνα, ενώ ο άσος των γηπέδων έχει επίσης έναν γιο, τον Κριστιάνο Τζούνιορ, 11 ετών, και τα δίδυμα Εύα και Ματέο τα οποία είναι 4 ετών.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ρονάλντο, ο Κριστιάνο Τζούνιορ που παίζει πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2011, το όνομα της μητέρας του όμως δεν έχει γίνει γνωστό.

Τον Ιούνιο του 2017, ο Ρονάλντο είχε ανακοινώσει ότι απέκτησε δίδυμα την Εύα και τον Ματέο μέσω παρένθετης μητέρας και μόλις ένα μήνα αργότερα, αυτός και η Τζορτζίνα γνωστοποίησαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί ως ζευγάρι.

Η υπόθεση του ριάλιτι «I am Georgina»

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, με πάνω από 28 εκατομμύρια follower στο Instagram, είναι, μεταξύ πολλών άλλων, μοντέλο, μητέρα, influencer, επιχειρηματίας, χορεύτρια και σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το "I Am Georgina" είναι ένα συγκινητικό και αναλυτικό πορτρέτο της γυναίκας πίσω από τα εξώφυλλα, τις φωτογραφίες, τα stories και τα μεγάλα πρωτοσέλιδα. Το "I Am Georgina" θα αποκαλύψει όλες τις πτυχές της ζωής της, από τις πιο δημόσιες και γνωστές μέχρι τις πιο προσωπικές. Θα δούμε πώς ζει στην καθημερινότητά της, πώς μεγαλώνει τα παιδιά της, πώς είναι στη σχέση της, πού ταξιδεύει, πώς διασκεδάζει... Θα γνωρίσουμε την αληθινή Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.