Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αεροδρομιο παφου

Σε αυθόρμητη στάση εργασίας προχώρησαν από τις 20:00 απόψε εργαζόμενοι εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Πάφου. Επηρεάζονται πτήσεις και εκατοντάδες επιβάτες.

Η στάση εργασίας των εργαζομένων επίγειας εξυπηρέτησης της εταιρείας LGS, και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και συνωστισμό στο αεροδρόμιο Πάφου. Σύμφωνα με την πληροφόρηση, η στάση εργασίας θα διαρκέσει μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Οι περίπου 70 εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας τους, ενώ υποστηρίζουν πως το μέλλον εργασίας τους είναι αβέβαιο, σε περίπτωση που θα εισέλθουν νέες εταιρείες στον αερολιμένα, και ζητούν διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Από την στάση εργασίας επηρεάζονται οκτώ πτήσεις από Ολλανδία, Δανία και Ηνωμένο Βασίλειο, με αρκετούς επιβάτες να διαμαρτύρονται έντονα, ενώ έχουν σχηματισθεί ουρές στους χώρους αφίξεων και αναχωρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, στον χώρο αναμένεται να μεταβούν εκπρόσωποι της εταιρείας, αλλά και συντεχνιακοί παράγοντες για να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους.