Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Τζο Μπάιντεν

Ο αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, σόκαρε όσους παρακολουθούσαν την ομιλία του προς τους εκπαιδευτικούς, όταν αναγνώρισε κάποιον από το ακροατήριο και είπε στο πλήθος: «Ήταν 12 ετών, ήμουν 30».

Ο Μπάιντεν «άναψε φωτιές» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την μπερδεμένη και μάλλον ακατάλληλη παρατήρηση. Δεν είπε, ωστόσο, τι έκανε όταν ήταν 30 ετών και η γυναίκα ήταν έφηβη.

«Πρέπει να μου πεις ένα γεια» είπε ο Μπάιντεν διακόπτοντας την ομιλία του στην έδρα της Εθνικής Εκπαιδευτικής Ένωσης στην Ουάσινγκτον. «Γνωριζόμαστε από παλιά. Αυτή ήταν 12 ετών, εγώ ήμουν 30. Αλλά όπως και να ‘χει, αυτή η γυναίκα με βοήθησε να κάνω πάρα πολλά».

Το ακροατήριο των εκπαιδευτικών και των μελών του συνδικάτου γέλασε με το σχόλιο, σύμφωνα με τη New York Post.

Το ακροατήριο των εκπαιδευτικών και των μελών του συνδικάτου γέλασε και επευφημούσε με το πρόστυχο σχόλιο. Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα της εφημερίδας για διευκρινίσεις σχετικά με το τι εννοούσε ο πρόεδρος.

Η συνήθεια του αμερικανού προέδρου να αγγίζει και να μυρίζει γυναίκες και κορίτσια δημοσίως, τού επέφερε το παρατσούκλι των Ρεπουμπλικανών «Creepy Joe». Αν και σπάνια διαπράττει τέτοιες ενέργειες δημοσίως, το 2019 αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από γυναίκες που είπαν ότι τις έκανε να αισθάνονται άβολα.

Πηγή: in.gr