Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αγια ναπα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση εθελοντισμού από το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, η οποία εντάσσεται στα προεόρτια του 38ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η συγκεκριμένη εκδήλωση συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δράσεις που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ομάδες ΑΓΟ Αμμοχώστου, τα παιδιά από το εξειδικευμένο πρόγραμμα Πολεμικών Τεχνών Hup Kido και του προγράμματος της Γενικής Άθλησης που διεξάγεται στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας, τα οποία προέβησαν σε διάφορες επιδείξεις ενώ στο καλλιτεχνικό μέρος τα Χορευτικά Συγκροτήματα «Κίμων» Ξυλοτύμπου, Δήμου Αγίας Νάπας και ο Πολιτιστικός ΄Ομιλος «Γιασούμια» Δάσους ΄Αχνας παρουσίασαν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Νησιώτικους Παραδοσιακούς και Λαϊκούς Χορούς.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου «συνεχάρη τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει σε συνεργασία με το Δήμο, την συγκεκριμένη εκδήλωση» και πρόσθεσε πως «τα οφέλη που αποκομίζει κάποιος από την άσκηση και γενικά από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό είναι  σημαντικά και πολλαπλά».

Ταυτόχρονα «διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Αγίας Νάπας πάντοτε θα διοργανώνει και θα στηρίζει διάφορες δράσει που απώτερο στόχο έχουν την προώθηση του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του ΚΟΑ και του Δήμου Αγίας Νάπας, στους επικεφαλής των ομάδων δόθηκαν κύπελλα και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν  αναμνηστικά μετάλλια. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με νεαρούς χορευτές, την Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου Μαρία Τοφινή Τσαντίλα και την εκπρόσωπο του ΚΟΑ Δέσπω Οικονόμου, να αφήνουν συμβολικά ελεύθερα στον ουρανό άσπρα περιστέρια».

αγια ναπα
αγια ναπα