Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πισπιριγκου

Μέσα στο σπίτι, όπου η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου ζούσε με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία τους παιδιά, τα οποία δεν είναι πια στη ζωή, βρέθηκαν η κάμερα του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης για την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Με εμφανή συγκινησιακή φόρτιση, περιηγήθηκαν στους χώρους του σπιτιού, στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, αλλά και στο παιδικό δωμάτιο, εκεί όπου κοιμόντουσαν οι άτυχες Τζωρτζίνα, Μαλένα και Ίριδα, οι οποίες δολοφονήθηκαν από την ίδια τους την μητέρα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Το δωμάτιο, μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία πνοή της η Ίριδα, είναι ένα μικρό, αλλά προσεγμένο δωμάτιο, με πολύχρωμα αυτοκόλλητα στους τοίχους. Σε αυτό βρίσκονταν η παιδική κούνια, αλλά και το κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν η άτυχη Τζωρτζίνα.

Στο σπίτι, στο οποίο Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έζησαν 7 χρόνια, έχουν απομείνει ελάχιστα έπιπλα, καθώς η μητέρα της προφυλακισμένης ως παιδοκτόνου άδειασε προ ημερών το σπίτι, προκειμένου αυτό να παραδοθεί στους συγγενείς και κληρονόμους της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα, ώστε να διατεθεί προς πώληση.

Εντύπωση προκαλεί ένα διακοσμητικό τοίχου στην κουζίνα του σπιτιού, που γράφει «Σε αυτό το σπίτι είμαστε αληθινοί. Κάνουμε λάθη, λέμε συγγνώμη, δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες, δίνουμε αγκαλιές, συγχωρούμε, μιλάμε δυνατά, κάνουμε υπομονή, αγαπάμε».