Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τζονι ντεπ

Μπορεί ο Johnny Depp να δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του Άμπερ Χερντ ωστόσο όπως όλα δείχνουν βρήκε ξανά τον έρωτα. Η νέα του σύντροφος είναι μία από τις δικηγόρους του,  η οποία τον είχε εκπροσωπήσει παλιότερα σε μια δικαστική διαμάχη με το βρετανικό tabloit, The Sun.

Όσο και αν ήθελε το κοινό να είναι σε σχέση με την δικηγόρο του, Camille Vasquez, η οποία τον εκπροσωπούσε με πάθος σε κάθε δίκη, φαίνεται πως ναι μεν, η νέα του σύντροφος είναι δικηγόρος, αλλά είναι η Joelle Rich. Με την Joelle γνωρίστηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν και ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη με την The Sun.

Παρόλο που δεν είχε κανέναν επίσημο ρόλο στη νικηφόρα δίκη του αστέρα του κινηματογράφου κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, νωρίτερα φέτος, η δικηγόρος βρισκόταν στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax στη Βιρτζίνια σχεδόν κάθε ημέρα της δίκης.

τζονι ντεπ

Η Joelle Rich είναι δικηγόρος από το Λονδίνο, η οποία μάλιστα έχει μια σπουδαία καριέρα στην Νομική και ειδικεύεται σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων και ιδιωτικότητας. Τους δυο μαζί, ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει κατά την διάρκεια της δίκης και η χημεία τους, ήταν φανερή από τότε, χωρίς ωστόσο να ακουστεί το οτιδήποτε για σχέση. Άλλωστε το όλο θέμα με την Amber Heard και τις δικαστικές διαμάχες είχε επισκιάσει τα πάντα γύρο από το όνομα του Johnny Depp.

τζονι ντεπ

Mπορεί ο Depp να έχει ξοδέψει μια περιουσία στο συγκεκριμένο διαζύγιο, μπορεί να βίωσε την όποια ψυχολογική κακοποίηση από την πρώην σύντροφο του, Amber, μπορεί ακόμη να είδε την φήμη του να αμαυρώνεται κατά την διάρκεια της δίκης, ωστόσο φαίνεται πως μετά το αίσιο τέλος, τα πράγματα στην ζωή του μπαίνουν σε μια σειρά, έχοντας στο πλευρό του, την Joelle , η οποία με τις γνώσεις νομικής της πάνω σε θέματα ενημέρωσης και media, θα μπορεί να τον συμβουλεύει πολύ καλύτερα.

με πληροφορίες από jenny.gr