Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σιζ

Συζήτηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο και τον βουλευτή του κόμματος Κωστή Ευσταθίου, προηγήθηκε της έναρξης των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής

Ο κ. Ευσταθίου παρατήρησε ότι κάθεται πλέον στα πίσω έδρανα στην Ολομέλεια και όχι στα μπροστινά, δίπλα από τον Πρόεδρο του κόμματος, όπως καθόταν μέχρι τώρα. Αναφέροντας ότι δεν έχει πρόβλημα με αυτό, είπε ωστόσο ότι θα ήταν καλό ο κ. Σιζόπουλος να τον είχε ενημερώσει. Δίπλα από τον κ. Σιζόπουλο κάθεται πλέον ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Ανδρέας Αποστόλου.

Απαντώντας ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε ότι ο κ.  Αποστόλου είναι αντιπρόεδρος του κόμματος αυτή τη στιγμή  και έχει το δικαίωμα για αυτή τη θέση. Είπε επίσης ότι «αν ο αγαπητός μου συνάδελφος ήθελε να ενημερωθεί, ας φρόντιζε να παρουσιάζεται και στα συλλογικά όργανα του κόμματος και στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος για να ενημερωθεί. Από τη στιγμή ο ίδιος συνειδητά αποφάσισε να απέχει, ως εκ τούτου έχει την ευθύνη της μη απευθείας ενημέρωσης».

Απαντώντας ο κ. Ευσταθίου εξέφρασε λύπη που  τα εσωκομματικά της ΕΔΕΚ γίνονται αντικείμενο της Βουλής. «Είμαι και ήμουν εναντίον της παρωδίας του συνεδρίου του Μαΐου. Αυτό όμως δεν εμπόδιζε τον κ. Σιζόπουλο να μου ζητήσει σαν συνάδελφος, σε παρακαλώ δεν σε θέλω δίπλα μου, πήγαινε πίσω. Και θα το δεχόμουν με μεγάλη ευχαρίστηση», κατέληξε.