Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ανταμ λεβιν

Απάντηση με ένα...χαμόγελο δίνει ο Άνταμ Λεβίν μετά τις κατηγορίες πως είχε παράνομη σχέση με ένα 23χρονο μοντέλο και έστειλε σεξουαλικά μηνύματα σε ακόμα δυο γυναίκες. Στην πρώη τους κοινή έξοδο με τη σύζυγό του και σούπερ μόντελ Μπεχάτι Πρίνσλου, ο φακός τους εντόπισε να συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά. 

Οι φωτογραφίες της DailyMail.com δείχνουν τον 43χρονο Αμερικανό καλλιτέχνη την Τρίτη στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, αμέσως μετά την δήλωση του στο Instagram όπου αρνήθηκε ότι είχε σχέση με την Σάμνερ Στροχ και παραδέχθηκε ότι «ξεπέρασε τα όρια».

Μπροστά από τον Άνταμ Λεβίν περπατούσε η έγκυος σύζυγός του, καθώς το ζευγάρι έπαιρνε τα δύο παιδιά του από το σχολείο κοντά στο σπίτι τους.

adam levin

Παρά τα συγκλονιστικά νέα ότι ο τραγουδιστής των Maroon 5 αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα, δεν υπήρχαν σημάδια συζυγικής διαμάχης καθώς το ζευγάρι χαμογελούσε, σύμφωνα με την DailyMail.

Οι  φωτογραφίες του ζευγαριού έρχονται μετά από ακόμα δυο κατηγορίες γυναικών ότι ο Λεβίν τους έστελνε ερωτικά μηνύματα μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα η κωμικός Maryka και μια γυναίκα με το όνομα Άλισον Ρόουζ δημοσίευσαν στιγμιότυπα από τις υποτιθέμενες συνομιλίες τους στο Instagram με τον 43χρονο τραγουδιστή, λίγο αφότου το μοντέλο Σάμνερ Στροχ αποκάλυψε ότι πέρσι είχε κρυφή σχέση με τον τραγουδιστή.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh