Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ντι καπριο μορονε

Νέο δημοσίευμα της Sun ανατρέπει τα δεδομένα στον χωρισμό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Καμίλα Μορόνε. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο ηθοποιός όχι μόνο δεν χώρισε τη Μορόνε επειδή «μεγάλωσε», αλλά ήταν εκείνος που ήθελε να συνεχίσει τη σχέση τους και μάλιστα, επένδυε σε αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, θέλει τη Μορόνε να είναι εκείνη που χώρισε τον ηθοποιό. Ο λόγος; Ο Ντι Κάπριο ένιωσε έτοιμος να νοικοκυρευτεί, να κάνει οικογένεια μαζί της, ενώ εκείνη δεν ήταν πρόθυμη να αφήσει την καριέρα της για να εκπληρώσει το όνειρο του πλέον πρώην συντρόφου της.

Όλα δείχνουν ότι ο Ντι Κάπριο λίγο πριν πατήσει τα 50, έχει αρχίσει να σκέφτεται τη δημιουργία μίας οικογένειας.

Μόλις η Μορόνε το αντιλήφθηκε δεν άφησε περιθώρια στη σχέση τους.

ντι καπριο μορονε

Η φημολογούμενη σχέση με τη Τζίτζι Χαντίντ

Παρόλα αυτά, ο Ντι Κάπριο δεν φάνηκε να πτοείται, μιας και έχε βρει την επόμενη γυναίκα που θέλει να είναι ζευγάρι. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Τζίτζι Χαντίντ.

Αν και έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινή τους φωτογραφία, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν το μοντέλο και «Λύκος της Wallstreet» είναι μαζί. Τα περισσότερα δημοσιεύματα δε, αναφέρουν ότι η 27χρονη διστάζει να κάνει σχέση με τον Ντι Κάπριο,

Κατά τη DailyMail, ο λόγος κρύβεται στην «κατάρα των 25» του Λεονάρντο Ντι Κάπριο καθώς η Τζίτζι Χαντίντ γνωρίζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αρκετές από τις πρώην συντρόφους του ηθοποιού, από την Μπλέικ Λάβλι στη Νίνα Αγκντάλ και την Τόνι Γκαρν.

Την εικόνα αυτή συμπληρώνει το γεγονός ότι τόσο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όσο και η Τζίτζι Χαντίντ έχουν θεαθεί το τελευταίο διάστημα μόνοι τους αρκετές φορές. Ο πρώτος βρέθηκε με φίλους του στη Νέα Υόρκη και το Μαλιμπού και η δεύτερη πήγε σε αρκετά πάρτι για την εβδομάδα μόδας χωρίς τον 47χρονο.

Πηγή που επικαλείται η Daily Mail αναφέρει, επίσης, ως παράγοντα για τη μη σχέση των Ντι Κάπριο και Χαντίντ το γεγονός ότι «για την Τζίτζι είναι ακόμα φρέσκος ο άσχημος χωρισμός με τον Ζάιν Μαλίκ ενώ την ίδια ώρα ο Ντι Κάπριο έχει κάποια φήμη. Θα δούμε. Η ίδια είναι έξυπνο κορίτσι και θα τα εξετάσει καλά τα πράγματα πριν να κάνει το άλμα».