Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία, προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 41 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Πληροφορία για τη διάρρηξη λήφθηκε από πολίτη, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή, εντόπισαν τον 41χρονο εντός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην αυλή της κατοικίας, από την οποία αυτός φέρεται να έκλεψε τα κλειδιά του οχήματος.

Συγκεκριμένα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από πολίτη λίγο πριν τις 7.30 το πρωί σήμερα και ανέφερε ότι ύποπτος άντρας προσπαθεί παράνομα να εισέλθει σε κατοικία στη Λευκωσία, έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον 41χρονο άντρα, σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αυλή της οικίας. Το αυτοκίνητο, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ανήκει στην ιδιοκτήτρια της κατοικίας.

Ο ύποπτος υποβλήθηκε σε έλεγχο από τα μέλη της Αστυνομίας, που προχώρησαν στη σύλληψη του, αφού στην κατοχή του εντόπισαν το κλειδί του αυτοκινήτου, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, που βρίσκονταν σε τσάντα που ο ύποπτος κατείχε.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε η διάρρηξη της κατοικίας, από την οποία σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, κλάπηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και μικρό χρηματικό ποσό.

Ο 41χρονος συνελήφθη αργότερα και με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.