Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Από την Τουρκία…στην Κύπρο για να φτιάξουν το χαμόγελο τους. Ο σάλος με τα «Turkey teeth», μάλλον δεν κράτησε και πολύ, αφού πολλοί που έσπευσαν για να αποκτήσουν το «τέλειο χαμόγελο» στην Τουρκία, τώρα τρέχουν να φτιάξουν τα σπασμένα…στην Κύπρο.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Νίκος Παπαδόπουλος, μέλος του Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συλλόγου, είπε ότι, «πήγαιναν στην Τουρκία για να φτιάξουν το χαμόγελο τους αφού ήταν φθηνό, και με τον καιρό ανακάλυψαν ότι αυτό που τους πρόσφεραν οι Τούρκοι οδοντίατροι δεν ήταν αυτό που τους υποσχέθηκαν».

Το αποτέλεσμα; Να αντιμετωπίζουν προβλήματα, να πηγαίνουν πίσω στην Τουρκία για επιδιόρθωση και να ξοδεύουν πολύ περισσότερα χρήματα για να αποκαταστήσουν τις κακοτεχνίες.

Από την Τουρκία στην Κύπρο για να φτιάξουν τα δόντια τους

Με την Κύπρο να είναι μια από τις πιο φθηνές χώρες στην Ευρώπη, κυρίως Βρετανοί, Ελβετοί και Γερμανοί συνδυάζουν τις διακοπές τους στο νησί, με το φτιάξιμο της οδοντοστοιχίας τους.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ανακάλυψαν, ότι εδώ προσφέρεται πολύ καλή ποιότητα από καλά εκπαιδευμένους οδοντίατρους και σύγχρονα μηχανήματα.

Οι Κύπριοι…επιλέγουν τα Κατεχόμενα

Οι οδοντιατρικές υπηρεσίες στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου είναι πιο ακριβές σε σχέση με τα Κατεχόμενα με αποτέλεσμα αρκετοί συμπατριώτες μας να επιλέγουν την πιο φθηνή λύση, θεωρώντας πως είναι…και η καλύτερη.

«Στο τέλος αποδεικνύεται και αυτή «δύσκολη» επιλογή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα  προς τους συμπατριώτες που πάνε στα Κατεχόμενα, αναφέροντας ότι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο μπορούν να πάνε όσοι δεν έχουν τα χρήματα για ακριβές οδοντιατρικές υπηρεσίες και εκεί πληρώνουν το 1/3 της τιμής που χρεώνει ο οδοντίατρος στην ελεύθερη αγορά.

Όσον αφορά την ένταξη και άλλων οδοντιατρικών υπηρεσιών στο ΓΕΣΥ είπε πως «είναι σκοπός του Οδοντιατρικού Συλλόγου να ενταχθούν, ελπίζουμε να καταφέρουμε τουλάχιστον τις πιο απαραίτητες».